Login
+Follow
Login

Björnspår.

By Känn lugnet on 2013.10.29 In Jobb Känn Lugnet

Vad konstigt det känns att efter mer än två års bloggande börja om på en ny blogg. Fresh men tomt. Känns som naket.

Först ut får bli gårdagens björnspår. De hade rivit en ren sedan dragit den över vägen upp mot ett berg som jag precis hade varit uppe och inventerat. Jag hade sett att det fanns spår efter björn däruppe, fast spåren efter dödandet upptäckte jag först efter att inventeringen var klar. Hade kunnat bli en extra spännande dag om jag gått rakt på deras byte…

bj1 bj2bj3

 

1 Responses to "Björnspår."
Related post from other blogs

   Comments (1)

  1. Leave a comment

   E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
   *
   *

  Lisa

  LisaBio2

  Att vara ute och känna lugnet är livet! Här får du följa med på mina upplevelser i skog och mark och på fjället i Norrbotten och Södra Lappland. Enjoy! Gå sen ut i naturen :)

  +Follow
  Kategorier

  Login